Hoe wij werken

De datamigratiespecialist…

Het uitvoeren van datamigraties is een vak! Door tientallen jaren ervaring is ITCG dé specialist op het gebied van datamigraties. Tijdens een pakketimplementatie of bijvoorbeeld een overname zorgt ITCG voor een gecontroleerde en voorspelbare overgang van uw data. Met een bewezen aanpak, gebruik van gespecialiseerde tooling en uitgebreide ervaring draagt ITCG significant bij aan een succesvolle implementatie.

 

Van A tot Z…

ITCG ontzorgt u van A tot Z op het gebied van datamigraties. Vanaf het vaststellen van een adequate migratiestrategie tot het daadwerkelijk uitvoeren van de data-transformaties en het aantonen van de juistheid en volledigheid. Alles draait om voorspelbaarheid, controleerbaarheid en acceptatie.

Gespecialiseerde tooling…

Voor het uitvoeren van datamigraties maakt ITCG gebruik van eigen tooling, DMW. Deze is gebasseerd op de standaard tooling van Datprof en de afgelopen jaren tijdens vele projecten doorontwikkeld. Deze tooling bevat standaard bouwblokken voor het laden, transformeren en exporteren van data. Inclusief standaard faciliteiten voor uitvalverwerking, auditability, traceability en rapportages.

En meer…

ITCG kan u ook ondersteunen op afzonderlijke onderdelen. Denk hierbij aan advisering met betrekking tot de aanpak, het uitvoeren van een audit op een reeds uitgevoerde datamigratie of het leveren van een second opinion. Ook kunnen we u helpen met het meten en verbeteren van datakwaliteit in uw systemen alsmede kan ITCG u helpen met de integratie van omvangrijke datastromen.

Meer weten?