Over ons

Over ons

Wij helpen organisaties met het uitvoeren van voorspelbare, goed gecontroleerde en juist uitgevoerde datamigraties. Daarnaast bieden we hulp bij dataintegratie- en datakwaliteitvraagstukken. We onderscheiden ons door het leveren van diensten en producten die nauw samenwerken. Jarenlange opgedane kennis en ervaring uit projecten is omgezet in innoverende software-oplossingen die bij de projecten wordt gebruikt. We zijn pas tevreden als u dit bent en werken nauw met onze opdrachtgever samen om elk project tot een succes te maken.

Maatschappelijk betrokken

ITCG staat midden in de samenleving en levert hier een actieve bijdrage aan. Zo doen we mee aan meerdere vakgroepen, zijn we betrokken bij verschillende opleidingen als stagebegeleider en docent en ondersteunen we diverse goede doelen. We vinden sport leuk en belangrijk. Een gezonde geest in een gezond lijf. Zo hebben we een eigen bowlingteam en zijn als sponsor betrokken bij meerdere sportevenementen.

Vertrouwd door velen

ITCG levert datamigratie-, dataintegratie- en datakwaliteit-dienstverlening en is hiermee de vertrouwde specialist van veel verschillende organisaties. Deze klanten (en vele anderen) vertrouwen al op ITCG als partner:

klanten

Onze organisatie


Leden van de directie: Alexander Bosschaart, Bert Kessels en Guido Jurgens

 

ITCG is in 1998 opgericht door Harald Kikkers en Hilbrand Kikkers. In de daarop volgende jaren is ITCG gegroeid met ruim 20  ervaren en enthousiaste specialisten en consultants.

ITCG is in 2018 overgenomen door Data eXcellence. In deze nieuwe combinatie werken ruim 50 professionals aan een grote hoeveelheid datamigratieprojecten in heel Europa. Met 100% datamigratie als kern van onze missie.

Data eXcellence en ITCG zullen met elkaar worden gefuseerd. Met deze overname zet Data eXcellence een belangrijke stap in haar visie om de leidende datamigratiespecialist in Europa te worden - zowel in omvang als in kennis. De naam ITCG is bekend in de markt en zal naast de naam Data eXcellence voorlopig blijven bestaan.

Hoe wij werken

Neem contact met ons op voor meer informatie